Budowa serwera...
Zwie się Napallm, trudnię się w zabijaniu na zlecenie, mam w tym zakresie szerokie doświadczenie. Po przybyciu do Romy, wampiry zaszły mi za skórę, więc napotykając taką bestię, zabijam ją. Co do ludzi którzy uprzykrzają życie - chętnie takich ukaram. Mam nadzieję że me podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie.
Z zasady że wykazałes tak jak i kilku innych graczy zainteresowanie w bardzo szybkim czasie postaram sie pozytywnie rozpatrzec twoja prozbe lecz rekrutacje zaczne dopiero po zbudowaniu warowni/siedziby Bractwa. Jesli tylko natrafie w tej samej chwili online co Matiego i dostane ziemie, zaczne budowac a mysle że szybko sie uporam.
A tak w ogóle matheuss przyszedł zobaczył i spadł z krzesła, ciesz sie nellas że mi nie działaja uprawnienia, bo już byś miał dział w koszu. To ma być Bractwo Srebrnej Pięści?
Karczma ma lepsze opisy w dziale plotki niż ty w swoim dziale, albo się postarasz, albo znajdę kogoś na to miejsce.
wiem ze opis cienki ale wide ze mi ludzie watki zakladaja i musialem na szybko zalozyc watek Rekrutacyjny i opis ale mialem na na to 3 min ;] napisze historie i opis ze spadniesz w krzesla w pozytywnymznaczeniu ;]