MC-RP

Budowa serwera...

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Moda

#1 2011-06-11 18:30:12

Jeymikuz

scribes

Punktów :   

Jeymikuz [Do poprawy]

1. Jeymikuz
2. Jeymikuz był jeszcze małym chłopcem, gdy zaczął interesować się broniom białą. Nie wiadomo czemu od dzieciństwa strasznie interesował się walką. Gdy był już dorosły postanowił wstąpić do armi Króla. Podczas wojny Jeymikuz zabił wrogiego Króla i wszyscy się cieszyli tylko nie on. Wiedział że coś złego się stanie lecz nie wiedział co. Postanowił po rozmyślać co to może być i poszedł w miejsce gdzie nikt nie bywa, gdzie jest cicho i ponuro. Gdy wrócił miasto zostało zniszczone, nie wiedział co się stało, był w szoku. Zginęli wszyscy jego przyjaciele, ale w oddali widział kogoś. Ten ktoś miał dziwną twarz bo cała była w krwi. Podszedł bliżej i już wiedział kto to wszystko zrobił. To były wampiry. Byłem wściekły, pobiegłem do lasu. W oddali zobaczyłem świątynie, do której wszedłem. Widziałem jednie jakąś brame. Gdy wszedłem do niej obudziłem się na łące. Widziałem ludzi, przez chwilę myślałem że to był sen, lecz podbiegła do mnie mała dziewczynka z pytaniem "czy moge panu pomuc" a ja nie wiedziałem co zrobić i tak od nowa zaczęła się nowa przygoda Jeymikuza.
3. Wojownik

Ostatnio edytowany przez Jeymikuz (2011-06-12 16:31:16)

#2 2011-06-12 14:53:33

matheuss

centuriones primus pilus

Punktów :   

Re: Jeymikuz [Do poprawy]

DO POPRAWY/ DO ODRZUCENIA.
- błędy
- nieznajomość nazwy krainy
- krótkie i chaotycznie napisane.

Stopka forum

RSS