Budowa serwera...
Wiele ludzi s³ysza³o o wielkim wampirze Franciszku, wielu nazywa³o go pomyleñcem, wiêkszo¶æ z nich po prostu siê go panicznie bala. Jestem jego pra-pra-pra wnukiem, a to moja historia... Parê wieków temu, tak nie pomyli³em siê i tak jestem nie¶miertelny, chocia¿ to brzmi dziwnie, nawet dla mnie dlatego, ze jestem pierwszym ze swojego rodu, któremu udalo sie przezwyciê¿yæ barierê czasu i ¶mierci. Sam dok³adnie nie wiem jak to siê sta³o, wielu my¶la³o, ze jestem jak cala moja rodzina, czyli okultystycznym wys³annikiem Mefistofelesa, ze zawar³em z nim pakt...otó¿ prawda jest lekko inna. Widzicie chodzi o to, ze wcale tego paktu nie zawar³em, ja... podporzadkowalem sobie Mefistofelesa... moje wieloletnie studia nad wampirz± magi± pozwoli³y odkryæ takie sfery magii pozaziemskiej o której, Wam ¶miertelnikom nawet sie nie ¶ni³o. Nie wiedzia³ o niej sam mefistofeles, ba...jego niewiedza byla jego przekleñstwem. Natkn±³em sie na rzadki rodzaj magii, jakim jest pieczêtowanie, gdy wezwa³em Mefistofelesa, zapieczêtowanie go by³o o wiele ³atwiejsze niz my¶la³em, teraz ¿yje ze mn± w szklanej kuli, za równo jako jego wiezienie i dom. My¶la³em, ze najgorsze za mna, ze juz do koñca bede mial pod soba Mefistofelesa, niestety przeliczylem sie, tym razem moja niewiedza stala sie moim przekleñstwem, nie docenilem go co bylo duzym bledem. Udalo mu sie wydostac z wiezienia za pomoca swojej mocy, nie wiedzialem, ze jest az tak potezny, kara jaka przyplacilem byla ciezka, po krótkiej walce...krotkiej, bo nie moglem sie mierzyc z potega magii samego diabla, zostalem pokonany, bylem ledwo ¿ywy, torturowany, jednak nawet On popelnia bledy...gdy zdolalem odwrocic jego uwage, resztka sil teleportowa³em sie gdzies, gdzies... bo sam do konca nie wiem gdzie ? Jestem pozbawiony mocy na jakis czas, wiec prawdopodobnie bede musial zostac tutaj przez dluzsza chwile. Podobno kontynent zwie sie 'Minecraft', nigdy nie s³ysza³em, nigdy nie widzialem, zobaczymy co ciekawego skrywa owa tajemnicza kraina o ktorej sam Franciszek nie s³ysza³...
Zapomnialem o Mefistofelesie i zaczalem nowe ¿ycie w¶ród normalnych ludzi. Zosta³em drwalem...
Profesja:Drwal
Sorry za b³edy jestem dyslektykiem